Британският актьор Хю Грант призна, че е обмислял да започне кариера в

...
Британският актьор Хю Грант призна, че е обмислял да започне кариера в
Коментари Харесай

Хю Грант обмислял да става политик

Британският актьор Хю Грант призна, че е обмислял да стартира кариера в политиката, преди да преразгледа това заради натиска, с който се сблъскват политиците.

Говорейки пред Entertainment Weekly за ролята си в минисериала с политическа сатира „ Режимът “, Грант, който играе политик на екрана, беше запитан дали в миналото се е забавлявал с мисълта да влезе в политиката в действителния живот.

Actor Hugh Grant contemplates politics after activism in UK; wife's mother advises against due to lack of effectiveness.
— The America One News (@am1_news)
„ Минаваше ми през мозъка. Но това, което в действителност виждам от близко, е, че е съвсем невероятно да се направи нещо. Просто е невероятно. Трябва да доведеш толкоз доста хора със себе си “ , сподели той.

Грант сподели, че е разискал това с майката на брачната половинка си Анна Елизабет Еберщайн, Сузане Еберщайн, някогашен член на шведския парламент, която го е посъветвала да не влиза в политиката, тъй като „ всичко това е търговия с коне “ и „ идното принуждение е немислимо “ .

Актьорът си спомни по какъв начин е взел участие в тактическа акция за гласоподаване по време на изборите в Обединеното кралство през 2019 година в опит да спре преизбирането на Консервативната партия, като сподели, че е претърпял „ ужасяваща “ корист.

„ Интересното беше злоупотребата, която пристигна. Никога не знам дали са същински или са ботове. Но те са положителни. Те са брилянтни в това, което вършат. И беше безусловно ужасяващо “ , сподели Грант.

Hugh Grant says he's considered a career in politics
— CTV National News (@CTVNationalNews)
Злоупотребата „ беше в действителност рискова и шокираща, и заплашваща фамилията “ , добави той.

„ Така че виждам, че би трябвало да си или доста самоуверен, или вманиачен, с цел да влезеш в политиката в цифровата епоха. “

В „ Режимът “ Грант играе Едуард Кеплингер, някогашен канцлер на измислена страна в Централна Европа, чиито кобалтови мини значат, че представители на по-големи народи – в това число американски сенатор (Марта Плимптън) – се интересуват от нейната непоклатимост и бъдеще.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР